KITESURFING ŠKOLA

Kitesurfing škola Posejdon već 10 godina provodi kitesurfing tečaj na najsigurniji i najbrži način, na pješćanoj plaži u Omišu, samo 20 km od Splita. Vidimo se!

KITESURFING SCHOOL

Level 1
Početak samog tečaja se odvija na plaži, gdje kroz 45 minuta prolazimo teoriju kitesurfinga, upoznavanje sa opremom i sama priprema opreme za ulazal u more.
Nakon toga, ulazimo u more sa malim zmajem, gdje odrađujemo prve korake kontrole i upravljanja zmajem, uz prisustvo naših instruktora.

Saznajte više!

2. Ciljane skupine na Facebooku

3. Struktura web stranice

Pije same izrade web stranice moramo imati jasan plan za izradu sadržaja te napraviti pravilnu kategorizaciju kako bi jasno istaknuli najvažniji sadržaj.

Pravilnom strukturom uvelike olakšavamo potencijalnim kupcima da pronađu informacije koje ih u tom trenu zanimaju, dok nas s druge strane i sami Google nagrađuje boljim pozicijama na tražilici.

Vaša struktura

4. AdWords Search oglasi

AdWords Search oglasi omogućuju nam prikazivanje oglasa na Google tražilici. Oglas se prikazuje na temelju ključne riječi koju upisuje potencijalni kupac. Kako bi oglasi bili što učinkovitiji potrebno je u potpunosti uskladiti oglas i sadržaj s ključnim riječima koje upiše potencijalni kupac.

Za svaku ključnu riječ se pišu minimalno 2 oglasa kako bi kroz vrijeme odredili koj poruka je najučinkovitija.

Vaši oglasi

5. Ključ uspjeha u digitalnom marketingu je kvalitetan i relevantan sadržaj.

Sadržaj mora biti usklađen sa ključnim riječima, ciljanim skupinama i kupovnom ciklusu Vaših potencijalnih kupaca. Postoje 3 glavne faze kupovnog ciklusa: svjesnost potrebe, potraga za rješenjima i kupovna faza.

Meni nešto treba

Kako bi što bolje obradili prvu fazu kada naši potencijalni kupci tek postaju svjesni svoje potrebe i trebaju općenite informacije kako bi odlučili o daljnjim koracima predlažemo edukativni blog post.

Primjer bloga

Znam što mi treba

Nakon što smo pružili sve edukativne informacije koje bi mogle zanimati Vaše potencijalne kupce vrijeme za pružiti personaliziranu informaciju s obzirom da su krenuli u potragu za rješenjima.

Primjer kviza

Ja to želim odmah

U ovoj fazi potreban je što bolji opis Vaše usluge i proizvoda kao i prikazati sve prodajne elemente tj. razloge zašto kupiti od Vas a ne od konkurenta. Najmanje potencijalnih kupaca trenutno se nalazi u ovoj fazi.

Primjer prodaje

6. Ispunite formu na dnu

Veselimo se prezentaciji vašeg novog digitalnog marketinga!

svinaweb ekipa

Kada bi vam odgovarao sastanak?


  • Molimo odaberite kuća.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.