Aztron Sup

Aztron Sup program all-round u izboru ima 3 jako zanimljiva modela, Urono, Neptun i Mercury.
Prva dva, Urono i Neptun su touring modeli, jako stabilni i brzi. Njihov oblik sa oštrim prednjim dijelom sup daske daje im prednost kod veslanja u vjetar ili valove jer puno lakše prolaze kroz takve prepreke. Uz to, njihova vodena linija je puno duža, puno duže su daske od ovih al-round sup dasaka.
Aztron Mercury bi preporučili početnicima ili ljudima kojima nije bitna brzina i dužina veslanja ,dok Urono i Neptun su odlične i brze daska, s kojim ćete odlaziti i na duže ture.

Aztron Mercury 10"10"

MERCURY je fantastična all round Sup daska na napuhivanje , koja je pogodna za veslanje na mirnom moru ili jezeru. Najveća prednost ovog modela šta je jako stabilna , tako da je jako pogodna za svakog koji se želi početi baviti stand up padllingom ili se već bavi rekreativno. Aztron dupla komora , koja je patent Aztron branda , omogućuje da sup daska ima čvrst profil, šta je jako bitni za inflatible sup boards. MERCURY model dolazi u kompletu sa: -torba -veslo -saftey leash -pumpa -peraja CIJENA : 3472,00 kuna U cijenu ja uključena i SUP škola u trajanju od 3 sata. Može se platiti do 36 rata!