Kitesurfing-premium sport

Kitesurfing je vodeni sport koji ima sve više i više poklonika u svijetu pa tako i kod nas.

Međutim, ne možemo reći da je to masovan sport i uspoređivati ga sa nogometom ili košarkom ,tenisom ili biciklizmom. To je sport sam za sebe, sport s kojim se živi, kitesurfing je way of living.

E takvi gušti, taj premium način života i nešto košta :). Primjerice ,zašto ne možemo reći npr da je skate takav sport? Pa zato šta velika većina može sebi priuštiti skate board, dok za kitesurfing ipak treba odvojiti nešto novca. Početak je naravno kitesurfing tečaj koji recimo u Posejdon kitesurfing centru stoji 2990 kuna , što nije tako strašno s obzirom da je uključena sva kitesurfing oprema , maximalno 2 polaznika u grupi itd.

Međutim , nakon završenog kitesurfing tečaja , trebalo bi nastaviti sa kitesurfingom.

Imamo 3 opcije:

  • kupovina nove kitesurfing opreme
  • kupovina rabljene kitesurfing opreme
  • najam kitesurfing opreme

 

Kupovina nove kitesurfing opreme nakon odrađenog tečaja je super ako dobijete super povoljnu cijenu, što u principu u Posejdon kitesurfing centru možete i dobiti ,jer svojim polaznicima dajemo popuste na kupnju opreme.

Rabljenu opremu, iskreno treba jako dobro pripaziti š

to kupujete , ali može se naći nešto dobrih i kvalitetnih oglasa kitesurfing opreme.

I šlag na kraju!

Najam kitesurfing opreme po mom mišljenju je najbolji put za još više utvrditi znanje na najnovijoj kitesurfing oprema , a opet uz pomoć instruktora , bilo da je to pomoć za ući u more, savjeti nakon izlaska iz mora itd.

I šta se tiče cijene , je puno prihvatljivije a sve prednosti uzimanja kitesurfing tečaja &najma kitesurfing opreme možete pronći ovdje https://posejdon-watersports.com/2018/06/kitesurfing-skola/!

kitesurfing škola

 

 

Kitesurfing-premium sport