CORE wing Foiling

Dragi prijatelji,

u ovom tekstu ću Vam pokušati prezentirati novi vodeni sport , koji tako snažno i rapidno se širi da jednostavno moramo nešto reći o tome- WING FOILING .

Wing foiling u Hrvatskoj je krenuo kroz zadnje 2 godine na nekoliko lokacija , a od ove godine , Posejdon watersports će imati wing foiling i u svojoj ponudi , kroz prodaju wing foil opreme , do edukacije odnosno wing foil tečaja , i iznajmljivanja /rent wing foil opreme.

Uz sve beneficije koje nam pružaju svi outdoor sportovi ,pogotovo kitesurfing ,windsurfing etc. , a to je boravak u prirodi , bavljenje sportom ,jedrenje , wing foil se može pohvaliti jednostavnošću učenja wing foilinga i jakooo brzog napredovanja !

Definitivno , sve ovisi o samome individualcu , međutim ,pokazalo se , da uz dobro odabranu opremu , već nakon 2-3 sata možete uživati na wing foilu !

Samo učenje nije komplicirano i prije svega , sigurno je. Uz pomoć vjetra, krećete se sa wingom u rukama, i ne treba Vam puno vjetra. Jako je bitno za početak odabrati adekvatnu wing foil opremu , mislimo na veličinu daske , veličinu winga te samog foila.

Posejdon watersports ima sve šta Vam je potrebno , zastupnici smo CORE branda i jamčimo odlične perfomanse i kvalitetu !

Definitvno, želimo wing foil predstaviti u Splitu i Hrvatskoj na najbolji mogući način , tako da možete očekivati od Posejdon team potpunu podršku , za svakoga ćemo naći najbolji mogući model da se uključi u wing foil .

Bit će toga još , ovo je tek početak !;)

https://posejdon-watersports.com/wing/