Rabljena vs nova kitesurfing oprema

Pozdrav dragi kiteri!

U ovom tekstu ću Vam pokušat objasniti odnosno približiti razliku između nove kitesurfing opreme i rabljene.

Prije 10 tak dana bili smo na kitesurfing putovanju u Ulcinju i jedan od mojih prijatelja kitera, koji je prošle godine bio na kitesurfing tečaju u Posejdon kitesurfing školi ,imao je rabljenu opremu.

On je prošle godine kupio 2 zmaja i bar za 850 eura, šta nije loša cijena za toliko opreme.

Ali, ta oprema je već tada bila 3 godine stara!!!

Dakle, zmajevi su napravljeni od materijala koji se lako može iskidati, konopi se mogu oštetiti a i rastegnuti.Sve to dolazi od utjecaja sunca, vjetra koji pušu dosta jako , a i nije zanemarivo kako je u biti bivši vlasnik kitesurfing opreme čuvao tu opremu.

Da se vratimo mom prijatelju :)!

Super prognoza ,ogromna pješćana plaža , jedva čekamo ući u more , pumpaju se zmajevi….

Kad šta?

Mom prijatelju zmaj počeo ispuštati zrak na jednoj gumi!!!

Ok , imamo rezervni dio, promjenimo tu gumu , napumpamo zmaj ponovo….

HEEE…..e sad pušta na drugu gumu!!!

Nakon 5 minuta on me pita kolika je cijena nove opreme, čovjek je frustriran.

Moj savjet!

Nemojte kupovati kitesurfing opmemu koja je starija od 2 godine, puno je bilo ovakvih primjera gdje su ljudi ostali bez opreme, krpali je itd.

Tako stara kitesurfing oprema (2 zmaja+bar) bi Vas mogla koštati nekih 1600 eura, a oprema koju mi u Posejdon kitesurfing centru u Omišu koristimo samo jednu sezonu , cijena je cca 1850 eura.Mislim da je puno bolje uložiti još 200 eura više u skoro novu opremu nego se zezat sa starom rabljenom.Da ne govorim da možete kupiti taku opremu kod nas i na rate!

U svakom slučaju , dobro promislite prije kupovine kitesurfing opreme , jer 100 eura uštede može Vas kasnije koštati puno više .

Za svaki savjet slobodno pošaljite upit!

https://posejdon-watersports.com/kontakt/

 

Pozdrav!

 

 

 

GIN kitesurfing u Hrvatskoj

Posejdon kitesurfing je promotor i test centar za Švicarski brand-GIN kitesurfing! Kvalitetna kitesurfing oprema sa vrhunskim perfomansama, za svakog ćemo napraviti ponudu i dati savjete za sve u vezi kitesurfinga , bilo da kupujete kod nas, kupujete negdje rabljenu opremu ili želite unaprijediti vašu kitesurfing vožnju!

Saznajte više