Kitesurfing u Hrvatskoj

Želite upisati tečaj kitesurfinga ?

Nadam se da je odgovor DA!!!:)

Ima nekoliko pitanja koja su definitivno najčešća po pitanju kitesurfing škole u Hrvatskoj:

  • cijena kitesurfing tečaja
  • gdje se može upisati kitesurfing tečaja?
  • cijena kitesurfing opreme
  • najam kitesurfing opreme
  • da li je kitesurfing sport za mene? (najčešće pitanje)

Cijena kitesurfing tečaja je definitivno različita, od škole do škole , ali mi ćemo ovdje pričati o cijenama i uvjetima koje pruža Posejdon kitesurfing centar u Splitu.

Iskustvo nam je pokazalo da 10-satni kitesurfing tečaj je najisplativljiji tj. u 90% slučajeva 10 sati kitesurfing tečaja je dovoljno da novi kiteri savladaju vještinu kitesurfinga.

Nakon tih 10 sati kitesurfing tečaja polaznici sa sigurnošću mogu samostalno ulaziti u more i baviti se kitesurfingom. Moramo napomenuti da u grupi je max. 2 polaznika , a još kad dodamo idealne uvjete koje imamo na pješćanoj plaži kampa Galeb u Omišu , definitivno dolazimo do zadovoljnih polaznika.

Uz ovaj 10-satni kitesurfing tečaj , imamo i tečaj od 6 sati i od 3 sata, za polaznike koji možda još nisu sigurni da li se žele baviti kitesurfingom.

E sad, dolazimo do cijene kitesurfing tečaja- 2900 kuna za 10 sati!

Ponekad nam zainteresirani polaznici postave pitanje-da li je možda to previše novca za kitesurfing školu ?

NE, to je naš odgovor!

Jer u kitesurfing školi Posejdon kitesurfing centru u Omišu dobijete 100% pozornost Vašeg kitesurfing instruktora koji se ne odvaja od Vas tijekom kitesurfing tečaja, dobijete kompletnu opremu na korištenje i video analizu Vašeg kitesurfing tečaja.

Uspoređujući kitesurfing sa skijanjem, za kojim su svi u Dalmaciji ludi, prednost bi dao kitesurfingu.

Zašto? Pa ipak živimo na moru, znači samo 20 km od Splita postoji kitesurfing škola, ne trebamo unaprijed planirati praznike ili godišnji da bi otišli na more i baviti se kitesurfingom u Splitu.

Za skijanje Vam treba , ako želite provesti barem 20- tak dana skijajući, od 5000 kuna pa do 20000 kuna, ovisno idete li na Kupres ili Austija i Italija.

A za kitesurfing, pa ljudi moji, more nam je ispred nosa , sigurnih 40 do 150 dana uživanja u kitesurfingu možete imati!

Ulaganje?

Pa rekli smo 2900 kuna kitesurfing škola u Splitu (ne treba putovati), i ovisno da li želite  najam kitesurfing opreme ili kupovinu nove kitesurfing opreme , cijena za opremu se kreće od 4000 kuna (Posejdon club card) do 15000 kuna za kupovinu nove kitesurfing opreme (može se platiti kreditnim karticama do 12 rata, ne bojte se )!

Daleko jeftinije, više iskoristite znanje u kitesurfing školi i kitesurfing opremu nego otići na skijanje.Tako da, dragi moji , kitesurfing nije skup sport, ako ćemo ga uspoređivati sa drugim sportovima, pitanje je jedino da li Vi to želite?

I još nešto, kitesurfing nije za svakoga, al 90% polaznika je prošlo tečaj kitesurfinga , neki su se nastavili baviti kitesurfingom, a opet neki su ostali samo na završenoj kitesurfing školi (nažalost).Ne trebate biti u nekoj fizičkoj kondiciji, možete upisati školu kitesurfinga već od 14 pa do 50 godina starosti, tako da ne tražite mane i izlike da ne upišete kitesurfing tečaj , vidimo se već od ovog proljeća u Posejdon kitesurfing centru Split!!!!

 

Kitesurfing dan na plaži u Omišu

Plaža, sunce ,pjesak i vjetar..... Sve to doslovno vuče svakog kitesurfera da osjeti vjetar, adrenalin i da digne svoj zmaj.... i krene......